RSS

Kegyelem az áramtolvajoknak

Í­rta: BeVi@Ózd (törölt) ; 2009.02.11. 23:20

Az államfőhöz beérkező évi több ezer kegyelmi kérvényből mindössze 20-30 hallgattatik meg. Ezek egyikét Varga Dénes, sajókazai lakos kérvényezte, melynek eredményességéhez több fórumon aláírásgyűjtést is szerveztek.

A többszörösen elitélt férfi, gyerekei miatt kért 3 hónap haladékot a börtön büntetés letöltésének megkezdéséhez. Amit méltányossági alapon meg is kapott. A család 120 E Ft-ból tartja el sokad magát, így a villanyszámla kiegyenlítésére már nem futja. A férfi elkezdte törleszteni a több mint 100 E Ft-ra rúgó számla törlesztését, ettől függetlenül börtönbe kell vonulnia. A család ügyét patronáló Dzsáj Bhím közösség szerint az állam figyelembe vehetné, hogy jobban járna ha elengedné a közel 200 ezres számlát, így megmenekülne attól hogy a tisztességes adófizetők pénzéből akár milliós összegre rúgó börtöncechet kifizesse.

A Kegyelmi Kérvény olvasható a Dzsaj Bhím honlapján:

www.dzsajbhim.hu/kegyelmi-kerveny/

Forrás: saját tollból

szólj hozzá : kegyelem sajókaza áramlopás

A bejegyzés trackback címe:

https://romasors.blog.hu/api/trackback/id/tr3938046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Keresel valamit?

Az alábbi form segítségével kereshetsz a site-on:

Nem megy? Értesíts egy kommentben, hogy utánajárhassunk!

Haverok

Ezt a sablon.html-ben lehet szerkeszteni...

3. oszlop

Ezt a sablon.html-ben lehet szerkeszteni

süti beállítások módosítása