RSS

Cigányozni nem lehet!

Í­rta: BeVi@Ózd (törölt) ; 2009.02.13. 07:10

Az előző hetek nagy visszhangot kiváltó eseménye a miskolci rendőrkapitány leváltása, mert faji alapú következtetést tett egyik nyilatkozatában.

A rendőrkapitány azt mondta, hogy az utcai rablások mindegyikét a cigányok követték el, míg "legfeljebb pénzintézetet vagy benzinkutat rabol ki magyar". Emellet kifejtette hogy posztjánál fogva nem beszélhet cigánybűnözésről, csak tényeket sorolhat fel.

A miniszterelnök a rendőrség évértékelő állománygyűlésén, a miskolci esett kapcsán kifejtette az álláspontját.

"Önöknek egy dolga van: a bűnt nézzék és csakis a bűnt, vagy annak a gyanúját, semmi mást. Cigányozni nem lehet. Sem a hétköznapi életben, sem kocsmában kvaterkázva, sem interjút adva, sem intézkedve. Ez nem játék. A bűnelkövető lehet cigány, lehet nem cigány, lehet idős és lehet fiatal, lehet magyar állampolgár és lehet nem magyar állampolgár, önöknek egy dolguk van, intézkedni, megfelelően"

Forrás: hirtv.hu

szólj hozzá : a gyurcsány rendőrség tilos cigányozás

A bejegyzés trackback címe:

https://romasors.blog.hu/api/trackback/id/tr28940347

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Keresel valamit?

Az alábbi form segítségével kereshetsz a site-on:

Nem megy? Értesíts egy kommentben, hogy utánajárhassunk!

Haverok

Ezt a sablon.html-ben lehet szerkeszteni...

3. oszlop

Ezt a sablon.html-ben lehet szerkeszteni

süti beállítások módosítása