RSS

Jobbik EU parlamenti képviseletei ellen - ALÁÍRÁSGYŰJTÉS

Í­rta: BeVi@Ózd (törölt) ; 2009.06.23. 21:46

 

A Jobbik három képviselőt küldhet az Európai Parlamentbe. De Morvai Krisztina, Balczó Zoltán és Szegedi Csanád engem, magyar állampolgárt nem képviselnek.

Írd alá te is: ők ne beszéljenek a te nevedben! Tiltakozz a gyűlölködés, a kirekesztés ellen. Mutasd meg, hogy Magyarország mit gondol a Jobbikról!

http://www.nemazennevemben.eu/


 

szólj hozzá : nem én eu az jobbik krisztina morvai aláírás parlement nevemben

Makula György - roma rendőrségi szóvivő

Í­rta: BeVi@Ózd (törölt) ; 2009.03.23. 08:44


Indoklás nélkül visszavonta Garamvölgyi László dandártábornok vezetői kinevezését Bencze József országos rendőrfőkapitány pénteken, a szóvivői iroda vezetésével pedig Timár Zoltánt bízta meg - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság az MTI-vel. Az országos rendőrfőkapitány egyben kiemelt főtanácsadónak nevezte ki Garamvölgyi Lászlót. A közlemény szerint a szóvivői faladatok ellátására Bényi Mónika őrnagyot és Makula György őrnagyot nevezte ki Bencze József. Bényi Mónika 2002 júliusa óta teljesített szolgálatot a Pest Megyei Rendőr-főkapitányságon sajtóreferensként. Makula György 2001 júliusa óta dolgozott a Budapesti Rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési osztályán, emellett a Európai Roma Rendvédelmi Bajtársi Közhasznú Egyesület főtitkára.

2 hozzá szólás : rendőrség györgy cigány származás szóvivő makula tovább »

Életük kockáztatva dolgoznak a Farkaslyuki cigányok!

Í­rta: BeVi@Ózd (törölt) ; 2009.03.21. 10:24

Farkaslyuk közelében korábban bánya működött, amelyet 1990-ben bezártak. A helyiek szerint - bár ez a terület soha nem volt a bánya része - rengeteg, jó minőségű szén lehet a föld mélyén.

Bár a munka helyenként életveszélyes, az illegálisan bányászók nem törődve a veszéllyel, napi 10-14 órát dolgoznak, hogy a családjukat eltartsák. Tisztában vannak azzal, hogy a 10-12 méter mély gödör, amit ástak, bármikor rájuk omolhat. Ennek ellenére egész nap egymást váltva, csákánnyal bányásszák a szenet. A nyersanyagot vödrönként hordják fel a mélyből.

Egy-egy munkás naponta két-három ezer forintot keres a veszélyes munkával. A szeneszsákokat vállon hordják le a faluba, ahol a fűtőanyagot eladják. Feleannyiért, mint a piaci ár, de így is megéri.

A miskolci bányakapitányságon eljárás indult az ügyben. Izsó István bányakapitány közleményt adott ki, amelyben a bányatörvényre hivatkozva azt írja: ha bebizonyosodik, hogy a bányászoknak nincs engedélye, a bányafelügyelet büntetőeljárást kezdeményez.

 

2 hozzá szólás : bűnözés illegális bánya szén cigánybűnözés ózd kényszer rászorultság megélhetési farkaslyuk

Mindig van kitől félni!

Í­rta: BeVi@Ózd (törölt) ; 2009.03.17. 22:14

Magyar Gárda

A Magyar Gárda Hagyományőrző és Kulturális Egyesület és az általa létrehozott Magyar Gárda Mozgalom a Jobbik Magyarországért Mozgalomhoz kapcsolódó, 2007. augusztus 25-én alakult szervezetek. Deklarált célja a magyarság fizikai, lelki és szellemi önvédelme. Árpádsávos címerrel ellátott fekete-fehér egyenruhája és az egyesek szerint pártmilíciára emlékeztető jellege, illetve a magyarországi cigánysággal kapcsolatos megnyilvánulásai miatt heves vitákat váltott ki

Magyar Gárda kezdettől fogva katonai jellegű külsőségeket hangsúlyoz, de alapszabálya szerint nem fegyveres testület, mivel a magyar alkotmány tiltja, hogy politikai célt szolgáló fegyveres szervezeteket hozzanak létre az egyesülési jog alapján.

 

 

1 hozzá szólás : magyar roma nemzeti holocaust szervezet nyilasok gárda mészárlás üldöztetés őrsereg félkatonai tovább »

Balogh Artúr - a roma provokátor

Í­rta: BeVi@Ózd (törölt) ; 2009.03.10. 08:10

A roma értelmiség képviselőjeként vált hírhedté Balogh Arthúr blogger.
Termékeny blogját olvasva ezt a kérdést tettem fel magamnak:
Mit akar elérni ezzel a nagyon tömény, liberális, rasszista, antiszociális hangnemben publikált írásaival?

Én többszöri olvasás után is azt mondtam volna, - írásainak tartalmi mondanivalóját, és annak helyesírási hibáit figyelembe véve- hogy itt egy tanulatlan roma, vagy egy náci uszító dolgozik a háttérben. A sokszor "beteges" elmeszülemények, a többségi társadalom közhangulatára - amely jelenleg olyan, mint a tűz- olajként ráfröccsenő postok, a némaságba burkolózó szerző, mind egy jól megszervezet náci propaganda, vagy egy cigány rasszista megnyilvánulása?
A kuruc.info álmédia nyilvánosságra hozta Artúr IWIW adatlapját ahol egy jómegjelenésű, értelmes fiatalembert láthatunk, erről az emberről Én nem hiszem el, hogy ilyen felelőtlen, a rasszista jegyeket nyiltan valló írásokat közölne.

Ezek után feltenném a kérdésem:
Nekem tisztességes cigánynak, aki ha nem lenne ez a méltatlan vélemény a fajtámról, nem kellene félnem semmilyen atrocitástól. Nekem szükségem van-e egy ilyen hangember provokátorra, vagy csak a bűnöző életmódot választó fajtársaimat takargatja?

BeVi@Ózd
 

26 hozzá szólás : blogger rasszizmus gyűlölet artúr keltés balogh

Keresel valamit?

Az alábbi form segítségével kereshetsz a site-on:

Nem megy? Értesíts egy kommentben, hogy utánajárhassunk!

Haverok

Ezt a sablon.html-ben lehet szerkeszteni...

3. oszlop

Ezt a sablon.html-ben lehet szerkeszteni