RSS

Enyingi balhé

Í­rta: BeVi@Ózd (törölt) ; 2009.02.22. 09:03

Szombaton este 19 óra 30 perckor arról érkezett jelzés a főkapitányság központi ügyeletére, hogy a benzinkútnál egy 15-20 tagú társaságot ismeretlenek megtámadtak - mondta el a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője. 
A rendőrök azonnal a helyszínre mentek, ahol megállapították, hogy az este folyamán hat-hét gépkocsival érkezett egy társaság a töltőállomásra. Annak tagjai elmondták, rövid idő múlva arra lettek figyelmesek, hogy több autó is befut a benzinkúthoz, majd az újonnan érkezett ismeretlenek "támadólag léptek fel velük szemben, ezért ők védekezni kezdtek" - közölte Németh-Kész Mónika rendőr százados. Csakhogy a történteket rögzítette egy tévéstáb, amely éppen a településen forgatott. A felvételt a Fejér megyei nyomozók lefoglalták, és abból kiderült, hogy a benzinkútnál tartózkodó társaságot senki nem támadta meg, az odaérkező hat-hét kocsi csak megállt a töltőállomásnál. A korábban ott tartózkodók viszont a benzinkút shopjából különböző italokat kezdtek az autók felé dobálni, mire azok utasai elmenekültek a helyszínről. 

Személyi sérülés nem történt, arról, hogy a megdobált gépkocsik megrongálódtak-e, a rendőrségnek még nincs információja, a sértettek idáig nem jelentkeztek a rendőrségen. 

A lefoglalt felvételek alapján a nyomozóknak sikerült rekonstruálniuk az eseményeket és azonosítani az elkövetőket, ennek eredményeként hét férfit már őrizetbe vettek, s további előállítások várhatók. 

A csoportos garázdasággal kapcsolatban elterjedt a hír, miszerint a másodjára érkezett gépkocsikban szerbek ültek. Az MTI érdeklődésére a rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, a tévéfelvételeken látszik, hogy az egyik kocsi szerb rendszámú volt, de hogy utasai milyen állampolgárságúak voltak, arról még nincs információja a rendőrségnek.

Forrás. mtv.hu

szólj hozzá : roma balhé felvonulás sztojka cozma enyingi

A bejegyzés trackback címe:

https://romasors.blog.hu/api/trackback/id/tr43957842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Keresel valamit?

Az alábbi form segítségével kereshetsz a site-on:

Nem megy? Értesíts egy kommentben, hogy utánajárhassunk!

Haverok

Ezt a sablon.html-ben lehet szerkeszteni...

3. oszlop

Ezt a sablon.html-ben lehet szerkeszteni

süti beállítások módosítása